כנאפה גיבנה מומתקת וסמנה ביתיים עם נוטלה ופיסטוקים מסוכררים עשירה,
להכין מי סוכר:לבשל כוס ורבע סוכר כוס מים וחצי לימון עם הקליפה וכפית תמצית ווניל עד ביעבוע לבשל על אש קטנה 15 דקות לקרר,
להכין גיבנה וסמנה מתכון אצלי בבלוג,
להכניס לקערה 200 ג״ר שערות קדאיף מופרדות להוסיף 5 כפות סמנה מומסת לערבב לציפוי מלא,
לפזר חצי מהכמות על מחבת נון סטיק להדק,
לפזר מעל 200 ג״ר גיבנה להדק,
לפזר מעל 4 כפות נוטלה מומסת,
להניח מעל את שארית שערות הקדאיף להדק,
לטגן עד הזהבה להפוך בהנפה באוויר ואו בעזרת צלחת,
לטגן מהצד השני להעביר לצלחת הגשה לפזר מעל רוטב קר בנדיבות,
לפזר מעל שבבי פיסטוק מסוכררים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>