שעועית ירוקה עם בצל מקורמל ושומשום בצבעים טבעוני ללא גלוטן,
לטגן לפתיחת טעמים במחבת 3 בצלים מקורמלים עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלייה לפי הטעם 2 כפות תערובת שומשום לבן ושחור במשך 3 דקות,
להוסיף קופסת שעועית ירוקה מסוננת לערבב על אש קטנה בערובת 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>