מרק שורשים פיקנטי עם התיבולית ראס אל השף הפשוט,
לטגן 4 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה צילי יבש גרוס לפי הטעם,
לטגן 4 דקות בבצלים לפתיחת טעמים,
להוסיף 2 קולרבי חתוכים עם סכין זיגזג לקוביות של 1 ס״מ,
2 תפו״א חתוכים לקוביות עם סכין זיגזג של 1 ס״מ,
2 גזרים חתוכים לחצאי טבעות עם סכין זיגזג בעובי 2 מ״מ,
2 שורש פיטרוזיליה חתוכים לחצאי טבעות עם סכין זיגזג בעובי 2 מ״מ,
לטגן בבצלים 4 דקות,
להוסיף 1 וחצי ליטר מים להרתיח ולבשל על אש קטנה עד ריכוך הגזר,
להוסיף 2 בטטות חתוכות עם סכין זיגזג לחצאי טבעות בעובי 1 ס״מ,
להוסיף צרור עלי סלרי(מחבילת עלים ללא הגבעולים העבים),
להוסיף 1 ליטר מים,
לבשל עד ריכוך הבטטות להוציא את עלי הסלרי ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>