מרק שורשים פיקנטי עם התיבולית ראס אל השף הפשוט

מרק שורשים פיקנטי עם התיבולית ראס אל השף הפשוט,
לטגן 4 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה צילי יבש גרוס לפי הטעם,
לטגן 4 דקות בבצלים לפתיחת טעמים,
להוסיף 2 קולרבי חתוכים עם סכין זיגזג לקוביות של 1 ס״מ,
2 תפו״א חתוכים לקוביות עם סכין זיגזג של 1 ס״מ,
2 גזרים חתוכים לחצאי טבעות עם סכין זיגזג בעובי 2 מ״מ,
2 שורש פיטרוזיליה חתוכים לחצאי טבעות עם סכין זיגזג בעובי 2 מ״מ,
לטגן בבצלים 4 דקות,
להוסיף 1 וחצי ליטר מים להרתיח ולבשל על אש קטנה עד ריכוך הגזר,
להוסיף 2 בטטות חתוכות עם סכין זיגזג לחצאי טבעות בעובי 1 ס״מ,
להוסיף צרור עלי סלרי(מחבילת עלים ללא הגבעולים העבים),
להוסיף 1 ליטר מים,
לבשל עד ריכוך הבטטות להוציא את עלי הסלרי ובתאבון.

 

תמונה ללא תיאור

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
נגישותלפתוח את כל התפריטים