רוטב פלפלים פיקנטי לתבשילים ולשימוש עתידי(בהקפאה) טבעוני ללא גלוטן,
לחתוך 12 פלפלים אדומים לקוביות קטנות,
חצי מהכמות לרסק במעבד מזון עם חצי כוס מים דקדק בפולסים,
לטגן עד הזהבה פלוס 6 בצלים,
להוסיף 3 כפיות אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) כפית שטוחה פלפל שחור גרוס 4 כפות פפריקה רבע כפית צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף את קוביות הפלפלים ורסק הפלפלים לאדות בתערובת 8 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה חצי שעה ובתאבון.
(לקרר להעביר לקופסאות אכסון ולהכניס לפריזר(הקפאה עד חצי שנה) מתאים לתבשילים לשקשוקה ומאפים)
הי הי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>