קילוף רימון בשיטה קצרה ויפה לראש השנה,
לקחת רימון לחתוך חיתוך מעגלי ברבע העליון בעומק עובי הקליפה,
להסיר את ״הכובע״,
לחתוך חריצים בעובי הקליפה לאורך חיבורי המחיצות הלבנות בין הגרגירים,
לפרק את המשולשים שנוצרו ברימון לצורת פרח,
לפרק את הגרגירים ובתאבון.
(לוקח פחות מעשר דקות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>