גפילטע פייש מסורתי ממיטב המסורת הפולנית מבית סבתה לולה

גפילטע פייש מסורתי ממיטב המסורת הפולנית מבית סבתה לולה,
לקציצות הדג:1 וחצי ק״ג דג קרפיון טחון דק ללא הראש וההידרה,
(הראש וההידרה נשמרים לציר)
להוסיף 2 בצלים קצוצים דקדק מוזהבים 2 ביצים קשות מרוסקות דקדק 2 ביצים 6 כפות קמח מצה כפית מלח הימלייה כף וחצי סוכר כפית פלפל שחור גרוס,
לערבב לתערובת אחידה לתת לנוח במקרר לפחות שעה,
להכין קציצות באורך 6 ס״מ ברוחב 4 ס״מ בגובה 2 ס״מ,
לציר הבישול:3 ליטר מים 2 בצלים חתוכים גס 3 גזרים חתוכים באלכסון בעובי 3 מ״מ עם סכין זיגזג 2 עלי דפנה 2 גבעולי סלרי חתוכים ל3 חלקים חצי כפית מלח הימלייה חצי כפית פלפל שחור גרוס כף סוכר ההידרה וראש הדג,
להרתיח חצי שעה,
להכניס את הקציצות להרתיח 5 דקות להעביר לאש בינונית קטנה לשעה,
להוציא את הקציצות והגזר לקשט כל קציצה בפרוסת גזר,
לסנן את הציר להכניס למקרר (הוא יתקרש מעט)ובתאבון.
להגיש עם חזרת,
(יצאו 32 קציצות אפשר להקטין כמויות ביחס שווה)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה