גלילי קדאיף ממולאים בקרם מסקרפונה ונוטלה לשבועות ולכל השנה

גלילי קדאיף ממולאים בקרם מסקרפונה ונוטלה לשבועות ולכל השנה,
להכין קרם מסקרפונה ונוטלה:
להוציא מהמקרר גבינת מסקרפונה להביא לטמפרטורת החדר(כשעה),
מקציפים במקסר עם מערבל בלון מוסיפים 3 כפות סוכר דמררה וכפית תמצית ווניל,
מוסיפים 1 שמנת מתוקה ״קרה מאוד״ מקציפים ובאמצע ההקצפה מוסיפים 3 כפות קרם נוטלה וממשיכים להקציף לקרם אחיד ויציב מאוד.
להכניס לשקית זילוף עם צנתר משונן להכניס למקרר לפחות לשעה,
לקחת 200 ג״ר שערות קדאיף להפשיר,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 100 ג״ר אבקת סוכר דמררה ו100 ג״ר סמנה(חמאה מזוקקת)מומסת לערבב לציפוי מלא,
להניח על משטח עבודה מעט שערות בצורת מלבן 6 ס״מ על 14 ס״מ בעובי חצי ס״מ להדק,
להניח מעל גליל נירוסטה לאפייה,
לגלגל מסביב לגליל להדק,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 170 מעלות לאפות על הזהבה יפה(כ12 דקות),
לקרר קירור מלא להוציא בזהירות את גליל האפייה,
למלא עם שקית הזילוף את הקרם להכניס למקרר לשעתיים,
אפשר לפזר אבקת סוכר דמררה ובתאבון.

 

גלילי  קדאיף ממולאים בקרם מסקרפונה ונוטלה

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול