פריקה עם בצל מטוגן וקוביות ציפס בטטה טבעוני,
לשטוף כוס וחצי פריקה(הלכלוך צף במים),
להשרות לשעתיים במים לשטוף שנית,
לבשל עם 2 וחצי כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה עד ספיגת כל המים,
לקחת בטטה בינונית לקלף לחתוך לקוביות של 1 ס״מ לטגן לציפס להניח על נייר סופג,
לטגן עד הזהבה פלוס 4 בצלים,
להוסיף כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את הפריקה לערבב על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את ציפס הבטטה לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>