שעועית מנומרת בובס בבישול ארוך ברוטב פלפלים ובצל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 400 ג״ר שעועית מנומרת בובס עם חצי כפית סודה לשתייה ללילה לסנן,
לבשל עד רכות עם מים חדשים לסנן,
לטגן 4 בצלים גדולים בקוביות קטנות,
להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)חצי כפית כמון חצי כפית פלפל שחור גרוס כף פפריקה כפית שטוחה מלח הימלייה צילי יבש גרוס לפי הטעם שאוהבים,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיך 3 פלפלים אדומים חתוכים ברצועות של 2 ס״מ לאדות בבצלים 8 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף את השעועית המבושלת לבשל על אש קטנה חצי שעה ובתאבון.
(מתאימה כתוספת כמילוי לבוריטו מקסיקני ולמאפים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>