סמבוריטו מקסיקני ממולא בפירה תפוא ובצל מקורמל טבעוני

סמבוריטו מקסיקני ממולא בפירה תפוא ובצל מקורמל טבעוני,(בוריטו סמבוסק בטורטייה),
להכין פירה תפו״א עם בצל מקורמל:
לבשל 1 ק״ג תפו״א עם כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן וליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה הכי דקדק שאפשר,
להוסיף כפית אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים)רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה 3 בצלים מקורמלים לערבב לתערובת אחידה לצנן,
לקחת חבילת טורטיות עם זרעי צייה(אפשר רגילה)בקוטר 20 ס״מ(8 יח),
להניח על הטורטייה בקצה באמצע 4 כפות פירה לקפל את הקצוות למרכז ולגלגל לגליל,
להניח על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה שסוף הגלגול למטה על הנייר,
לרסס על הבוריטו מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה