טוץ‘ פשטידת תפוא רומנית משודרגת לחנוכה טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 1 וחצי ק״ג תפוא(עדיף אדומים)לרסק על פומפייה גסה לסחוט מנוזלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף,
4 ביצים,3 בצלים מקורמלים,חצי כוס קמח חומוס,רבע כוס קמח תפוא,1 שקית אבקת אפייה,כפית מלח הימלייה,כפית פלפל שחור גרוס,וכפית סוכר לערבב לתערובת אחידה,
להכניס לתבנית פיירקס עם מכסה בקוטר 20 משומנת להדק,
לשמן מעל עם 3 כפות שמן לכסות עם המכסה,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו ל 15 דקות,
להוריד את המכסה להוריד את החום ל 180 ללא טורבו לאפות 50 דקות עד שעה ובתאבון.
(ניתן לאפות בתבנית 26 עם נייר אפייה משומן 15 דקות על 200 מעלות טורבו ו 50 דקות עד שעה על 180 מעלות ללא טורבו)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>