קרפלך במילוי תפוא בסגנון ציפס בשמן עמוק,
לקחת קרפלך במילוי תפוא קפואים,
לחמם שמן עמוק,
לטגן את הקרפלך עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג,
להגיש עם טחינה ואו מה שאוהבים ובתאבון.
(יוצא מעדן קריספי בחוץ נמוח בפנים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>