להפשיר חבילת בצק עלים
לבשל עם כף מלח הימלייה 1 וחצי ק"ג תפו"א עד רכות לסנן ליבש 2 דקות על האש, להכין פירה הכי דק שאפשר (אני הכנתי במכשיר לפירה החורים הכי קטנים)
להוסיף 3 בצלים מקורמלים וחצי כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה ולקרר
פרסו את בצק העלים על משטח עבודה
יש לקרוץ עיגולים עם קורצן קוטר 8 ס"מ, להניח על כל עיגול כף מהפירה, לסגור ע"י צביטה לאוזן המן
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה, למרוח עם מברשת מעט מים לפזר שומשום קלוי
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה פלוס ובתאבון.
(את שאריות הבצק מסביב לעיגולים לעבד עם מארוך למשטח ולקרוץ עוד עיגולים)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>