בישול ואחסנת חומוס לממרחים סלטים תבשילים מרקים ומאפים,
להשרות 2 ק"ג גרגירי חומוס עם כפית סודה לשתייה (אפשר פחות חומוס מ2 ק"ג חומוס אחרי השרייה יוצאים 4 ק"ג ואחרי הבישול 5 ק"ג =10 מנות של חצי ק"ג),
לשטוף להכניס לסיר עם מים 4 ס"מ מעל הגרגירים להוסיף 4 בצלים (1 לכל חצי ק"ג לפני בישול מעדן את החומוס ונותן טעם מיוחד)לבשל עד רכות (רכות =שגרגיר החומוס נמעך בין שתי אצבעות),
בזמן הבישול נוצר הרבה קצף יש לכפות אותו(עם כף)אם רוצים כיריים נקיים,
לאחר הבישול לאחסן בקופסאות אכסון של 500 ג"ר עם 3 מצקות מנוזלי הבישול וחצי בצל מבושל,
ולהקפיא,
להפשיר אם עושים ממרח חומוס לטחון את הבצל המבושל עם גרגירי החומוס מעדן ומשפר את הטעם ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>