גבינת ריקוטה משקדים טבעונית עם זיתים,
להשרות 200 ג"ר שקדים ללא קליפה במים חמימים ל12 שעות לשטוף ולסנן,
להכניס לבלנדר חזק עם 1 ורבע ליטר מים כפית מלח הימלייה לטחון לבלילה דקה (נראה כמו חלב),
לסנן לסיר דרך חיתול בד ולסחוט את החיתול (נשארת אבקת שקדים לחה בה נשתמש לעוגיות ואו עוגה בהמשך),
את חלב השקדים יש לחמם ל80-82 מעלות על אש קטנה בינונית ואז מוסיפים 2 כפות מיץ לימון טבעי לערבב(אסור שירתח)ל22 דקות ואז מוסיפים 6 כפות חומץ הדרים מערבבים ועל האש הקטנה לעוד 45 דקות,
מצננים ושופכים על חיתול שיושב על מסננת שיושבת על סיר לירידת הנוזלים ל12 שעות למקרר,
לאחר מערבבים בגבינה 4 כפות טבעות זיתים קצוצות דקדק ולמקרר על החיתול לעוד 6 שעות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>