ג'חנומלווח חגיגי,
לקחת סיר לג'חנון ( גודל הסיר קוטר 20 גובה 12)לרפד עם שכבת לחם (לספיגת עודפי שומנים)
להניח מעל נייר אפייה שיצפה גם את הדפנות לרסס בשמן את הנייר,
לקחת מלווח מופשרים לקפל משני הצדדים 41 מהעיגול פנימה ואז לגלגל לגליל,
להכניס לסיר בעמידה עד שהסיר מלא (אצלי נכנסו 14 מלווח),
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לשעה וחצי להוריד את החום ל90 מעלות ללילה שלם ובתאבון.-יוצא מעדן (להגיש עם ביצה עגבניות מרוסקות וסחוג ואו עם טחינה ירוקה וביצה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>