הקפאת עשבי תיבול עם שמן זית ואו קנולה לשימוש עתידי טבעוני ללא גלוטן

הקפאת עשבי תיבול עם שמן זית ואו קנולה לשימוש עתידי טבעוני ללא גלוטן,

נשארו לכם עודפי עשבי תיבול? האדנית צריכה גיזום!,

לקצוץ את התבלינים לחוד ו/או ביחד,

להכניס לקופסאות קטנות 3על 2 ס״מ למלא שמן זית ואו קנולה,

לסגור להכניס להקפאה

לשימוש להוסיף למחבת ואו סיר ובתאבון.

(ניתן להקפיא בתבניות לקרח)

 

הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו ♥לייקו♥ ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה