לביבת תפו"א וגבינות משאריות פירה,
נשאר פירה מאתמול!!! להוסיף לחצי ק"ג פירה 1 ביצה 100 ג"ר גבינה צהובה מגוררת 100 ג"ר גבינה בולגרית 5% מעודנת מגוררת רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לחמם מחבת לשמן בהתזה,
להניח את התערובת על המחבת ליצור עיגול אחיד בקוטר ובגובה,
לטגן משני הצדדים עד השחמה יפה ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>