לחמניות כשרות לפסח עם עשבי תיבול,
להרתיח 3 כוסות מים ו43 כוס שמן,
להכין תערובת של 3 כוסות קמח מצה כפית מלח כפית אבקת אפייה כפית עלי זעתר יבשים וטחונים כפית עלי אורגנו יבשים וטחונים ורבע כפית פלפל שחור גרוס,
להכניס לשמן והמים הרותחים (לכבות את האש)לערבב 3 דקות לאיחוד,
לצנן להוסיף 4 ביצים אחת אחת תוך כדאי ערבוב עד שהביצה מתערבבת בבצק ואז לחזור עם הפעולה עם יתר הביצים,
לתת לתערובת לנוח חצי שעה,
ליצור 20 עיגולים של 5 ס"מ קוטר עם ידיים רטובות להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,לפזר שומשום קלוי,להכניס לתנור חם על 210 מעלות ל20 דקות (אין לפתוח את דלת התנור הלחמניות יקרסו)להוריד את החום ל160 מעלות לעוד 25 דקות להוציא לצנן ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>