מצרכים (30-35 ריבועים קטנים):
3 כוסות קוקוס טחון כ-270 גרם
מיכל קצפת צמחית 250 מ"ל
25 גרם חמאה מומסת או רבע כוס שמן קוקוס נוזלי
כף אבקת סוכר
כוס קוקוס כ-90 גרם
2-3 כפות סירופ למלבי או סירופ פטל
2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס נוזלי
אופן הכנה:
יש לערבב בקערה (עם כף) את כל מרכיבי הקוקוס הלבן עד לקבלת תערובת רכה ולחה.
ממלאים תבנית פרלינים מסיליקון עד גובה ¾ מהשקע ומהדקים היטב.
כעת מערבבים באותה קערה את מרכיבי ציפוי הקוקוס הורוד עד לקבלת תערובת ורודה, לחה ורכה.
יוצקים את התערובת מעל הקוקוס הלבן בגובה השקע ומשטחים לגובה אחיד.
כעת מכניסים למקפיא למשך כ-4 שעות ולאחר מכן מחלצים מהתבנית.
*שומרים במקרר. ניתן גם להקפיא בקופסה אטומה.
הערה: אם אין לכם תבנית פרלינים אפשר להכין כדורים קטנים מהקוקוס הלבן ולצפות אותם בקוקוס ורוד.
מתכון "ממתק קוקוס ורוד"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים
נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:
בלוג - כתבות מאמרים וטיפים בתחומים שונים
מתכונים מאת השף הפשוט קובי פרידמן