אבקת סלק טבעית ביתית (תבלין וצבע),
לקלף 4 סלקים גדולים לרסק במעבד מזון (אפשר פומפייה גסה)
להכניס לתנור על נייר אפייה בחום 90 מעלות טורבו לשעה וחצי ואז עם דלת פתוחה ללא מעלות טורבו לבדוק אם יבש לא לשרוף (אם לא להוסיף זמן)
לצנן לטחון בבלנדר חזק לאבקה ובתאבון (מתאים לאפייה בישול גלידות בכל מקום שטעם הסלק נחוץ משמש כצבע טבעי בקרמים מצוין לצביעת והוספת טעם לאורז פסטה ניוקי ריויולי לחמים ועוד)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>