אבקת רוזמרין טבעית יבוש בשמש הביתית,
לחתוך עודפים מצמח הרוזמרין הביתי להפריד את העלים מהגבעולים,
(אפשר לעשות גם עם שאריות רוזמרין קנוי במקום לזרוק),
ליבש כמה ימים על צלחת בשמש הביתית,
להכניס למטחנת תבלינים לטחון דקדק,
והרי לנו תבלין אבקת רוזמרין יבש ובתאבון.
(מתאים לתבשילים מרקים מאפים פסטות ורוטבים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>