יוצאים כ 4-6 קרטיבים - תלוי בגודל הכלים בהם מקפיאים והכמות ששמים לכל ארטיק
2 מנגו - ניתן לרכוש קפוא חתוך לקוביות בכל זמן בשנה
2 אגס
2 בננות
כפית דבש פרחים אורגני - ניתן לשים דבש רגיל אם אין לכם
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
אם משתמשים במנגו טרי אז מקלפים וחותכים לקוביות את בשר המנגו
מקלפים את האגס וחותכים לקוביות - ללא הגרעינים כמובן
מקלפים את הבננה
שמים את הפירות בבלנדר, מוסיפים כפית דבש ומים ומערבלים לתערובת חלקה וללא גושים
מוזגים בכלים שבחרתם, ניתן גם בכוסות חד פעמיים עם מקלות ארטיק
שמים במקפיא למספר שעות ונהנים מהארטיק טעים במיוחד תוצרת בית