חשבתם איזו עוגה תכינו השנה בפסח?
מתכון ייחודי וטעים מבית "נטעים"
בראוניז עשיר, עסיסי, טעים ו-כשר לפסח
את המתכון הזה אתם תכינו כל השנה.
חומרים:
200 גרם שוקולד מריר משובח
200 גרם חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר
2 כפות אבקת קקאו
4 כפות קורנפלור
3 כפות שקדים טחונים או קוקוס
שקית אבקת אפיה
4 ביצים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם החמאה והסוכר
בקערת המיקסר מקציפים טוב את הביצים - שלמות (חלבון וחלמון יחד)
כשהשוקולד מומס מוסיפים אליו את כל שאר החומרים כולל הביצים המוקצפות
משטחים על תבנית חד פעמית בינונית עם נייר פרגמנט
מעל אפשר לפזר אגוזים שלמים / חתוכים
אופים בחום של 160 מעלות כ - 15 דקות עד שכל החלק העליון יציב
אין צורך לבדוק עם קיסם כי פנים הבראוניז צריך להשאר עסיסי
https://www.hamlatza.co.il/nettaim