חזרת אדומה (חריין ביידיש)חריפה אש לראש השנה טבעוני ללא גלוטן,
לקחת שורש חזרת אחרי קילוף וניקוי 250 ג“ר לרסק על פומפייה דקה, (זהירות מאדי החזרת חריף מאוד לאוורר את הבית-עולה למוח),
לרסק על פומפייה דקה 1 וחצי ק"ג סלק,
(אני השתמשתי בסלק בוואקום איכותי מספיק מונע הרבה ליכלוך),
(אני ריסקתי במעבד מזון אדי החריפות פחות משפיעים)לערבב בקערה,
להוסיף 3 כפות סוכר חצי כוס חומץ 3 כפות מיץ לימון כפית מלח הימלייה לערבב,
להכניס לצנצנות נשמר במקרר חצי שנה ובתאבון.
(כמובן ניתן להקטין כמויות ביחס שווה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>