תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ
מצרכים:
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
3 כפות מיץ תפוזים
3/4 כוס קמח
1/2 כוס קוקוס טחון
1/2 כפית אבקת אפייה
כוס אוכמניות קפואות או חמוציות מיובשות
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
בקערה טורפים חמאה מומסת, סוכר, ביצים, וניל, ומיץ תפוזים לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד.
לבסוף מוסיפים את אוכמניות ומערבבים.
יוצקים את הבלילה לתוך התבנית.
אופים במשך 20-25 דקות עד הזהבה.
מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומפזרים מעל אבקת סוכר.
מתכון מאת ענבל שלו - קונדיטורית, מעצבת עוגות בהר אדר - המתוקים של ענבל
0546330630
https://www.hamlatza.co.il/inbalcakes