טחינה עם אבקת זיתים ירוקים טבעוני ללא גלוטן,
להכין טחינה:כוס טחינה גולמית כוס מים קרים לימון מלח שום לפי הטעם,
(אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית אם סמיך להוסיף מעט מים),
להוסיף 3 כפות אבקת זיתים ירוקים(יצור עצמי),
לערבב לתת לנוח במקרר שעתיים לספיגת טעמים ובתאבון.
הי אוהבים לבשל לייייק לבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי ♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים מענה על שאלות חידושים הגרלות והפתעות״
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>