מצרכים (6 מנות):
2 עגבניות קצוצות
בצל בינוני קצוץ
3-4 שיני שום קצוצות
2 גזרים חתוכים לקוביות או עיגולים
קישוא גדול חתוך לקוביות
תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
בטטה בינונית חתוכה לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים
כוס שעועית לבנה מבושלת משקית קפואה
כוס פסטה יבשה - ניתן לבחור כל סוג שאוהבים
2 כפות גדושות רסק עגבניות
חצי כוס עלי סלרי קצוצים
8-10 כוסות מים רותחים
לתיבול:
כף סילאן
כפית וחצי מלח
שליש כפית כורכום
כפית גדושה אבקת מרק
כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
אופן הכנה:
לטגן בצל בסיר עם כף שמן זית עד להזהבה קלה.
לאחר מכן להוסיף את העגבניות והשום, ממליחים מעט ומבשלים במשך כ-3 דקות להתרככות.
כעת מוסיפים גזר, תפו"א, בטטה, קישוא, גבעולי סלרי, שעועית לבנה, רסק עגבניות ומתבלים.
מוסיפים לסיר את המים הרותחים ומערבבים היטב.
כעת יש לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית-נמוכה במשך 30-40 דקות, עד שהירקות מתרככים.
לאחר מכן מוסיפים עלי סלרי קצוצים ופסטה ומבשלים 5-10 דקות, עד שהפסטה מתבשלת.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
בתיאבון!
מתכון "מרק מינסטרונה" מאת מתכונים ב-10 דקות
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים