שוקיות כנפי עוף ברוטב בצל מקורמל וסילן עשיר:
לקחת חבילת שוקיות(1 ק״ג)לנקות,
לחמם מעט שמן לטגן לסגירה משני הצדדים עד הזהבה יפה,
להוציא לצלחת,
להוסיף לשמן 5 בצלים לקרמל אותם,
להוסיף 3 כפות סילן 3 כפות פפריקה כף אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים)(יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה רבע כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי),
לטגן בתערובת לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים,
לבשל על אש קטנה 10 דקות להוסיף את השוקיות המטוגנות,
לבשל על אש קטנה 60 דקות בחצי הזמן להפוך בתוך הרוטב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>