מצרכים (מנה אחת):
חצי בצל סגול קטן פרוס דק
4 עלי חסה חתוכים
מלפפון חתוך למקלות
4-5 עגבניות שרי חצויות
חצי גזר מגורד בפומפיה גסה
150 גרם חזה עוף חתוך לרצועות בעובי ס"מ וחצי
תיבול לעוף:
כף רוטב סויה
חצי כפית דבש
מלח ופלפל שחור
רוטב ויניגרט לסלט:
כף וחצי שמן זית
כף מיץ לימון
כפית שטוחה דבש
חצי כפית חרדל דיז'ון
חצי שן שום כתושה
רבע כפית שטוחה מלח
קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
שמים בקערה את כל הירקות.
בקערית נפרדת מערבבים את חומרי רוטב הויניגרט.
מתבלים את רצועות העוף בכף סויה, חצי כפית דבש, מעט מלח וקמצוץ פלפל שחור.
מטגנים את רצועות העוף במחבת פסים או מחבת רגילה עם כף שמן על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד, עד שהם משחימים מבחוץ ומבושלים מבפנים
העבירו את העוף לצלחת.
מתבלים את הירקות ברוטב הויניגרט ומוסיפים מעל את נתחי העוף. מגישים מיד.
*ניתן להכין את הסלט והרוטב מראש ולשמור במקרר.
בתיאבון!
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים