1 קג קמח
50 גרם שמרים
2 ביצים
1/4 כוס שמן
3 כוסות מים פושרים
בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את כל החומרים.
מתפיחים כשעה עד הכפלת נפח. מוציאים אויר.
מחממים שמן עמוק לטיגון.
לוקחים מהבצק כדורים בידיים רטובות, יוצרים חור באמצע עם האצבעות ומיד שמים בתוך השמן החם.
מחכים עד שצד אחד ישחים, הופכים ומשחימים גם את בצד השני.
מוציאים מהשמן ומניחים על צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
להגשה:
מכינים סירופ סוכר
מכוס סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון.
מרתיחים.
את הסירופ יוצקים מעל הסופגניות ומגישים חם.
*** מי שלא אוהב סירופ יכול לטבול את הסופגניות בסוכר או לפזר אבקת סוכר ולהגיש
חג שמח מ Inbal's Sweet Art
054-6330630