פיסטוק מסוכרר(סוכרייה)למאפים ולנשנוש טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 100 ג״ר פיסטוק חלבי מקולף,
להניח על מחבת חמה נון סטיק ללא שימון לקלות עד הזהבה יפה,
להוסיף 2 כפות סוכר דמררה לקרמל 2 דקות תוך כדי ערבוב,
לקרר על צלחת להפריד לבודדים ולנשנש,
לחתוך לפירורים קטנים עם סכין לשימוש במאפים,
לאכסן במקרר,
כשלמים ומרוסקים מתאים לכנאפה ומאפים שונים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>