מצרכים:
חצי כרוב לבן בינוני קצוץ דק
בצל קטן קצוץ
1 שן שום גדולה כתושה או 2 קטנות
3 כפות גדושות גבינה לבנה
2 ביצים גדולות
3 כפות מלאות קמח תופח
כפית מלח, מעט פלפל שחור
אופן הכנה:
*מומלץ להכין את הפשטידה יום לפני ולשמור במקרר. ניתן לחמם מעט לפני ההגשה או להגיש בטמפ' החדר.
בתיאבון!
מתכון פשטידת כרוב מאת "מתכונים ב 10 דקות"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים