מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ דק
סלסלת פטריות שמפיניון טריות קצוצות
2 ביצים
כוס גרגירי תירס מקופסת שימורים (ללא הנוזלים)
3 כפות מלאות גבינה לבנה
4 כפות מלאות קמח תופח
כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
לפיזור מעל: רבע כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת
אופן הכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה במחבת גדולה עם 3 כפות שמן
להוסיף את הפטריות הקצוצות, ממליחים מעט ולטגן תוך כדי ערבוב, במשך כ-7 דקות, עד שהפטריות מגירות נוזלים ומצטמצמות.
לסנן את התערובת מנוזלים ומעבירים לקערה.
מניחים את התערובת בצד להתקרר מעט ואז מוסיפים תירס, ביצים, גבינה לבנה, קמח תופח, מלח ופלפל שחור.
לערבב עד לאיחוד התערובת.
לשמן תבנית אינגליש קייק ולצקת לתוכה את התערובת.
מפזרים מעל גבנ"צ/מוצרלה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות במשך כ-40 דקות.
יש לתת לפשטידה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה (הפשטידה מתייצבת לאחר קירור).
בתיאבון!
מתכון פשטידת תירס עם פטריות "מתכונים ב 10 דקות"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים