סלט ביצים עם הפתעה כרובית צלויה ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן:
לבשל 6 ביצים קשות לקרר ולקלף,
לקחת כרובית בינונית(בערך 1 ורבע ק״ג)לפרק לפרחים קטנים,
להכניס לסיר עם מים וחצי כפית מלח הימליה להרתיח לבשל על אש קטנה 8 דקות לסנן וליבש 10 דקות על המסננת,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס בתרסיס מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד חריכה קלה לקרר,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף את הביצים חתוכות גס לערבב,
להוסיף 3/4 כוס עירית קצוצה דקדק 3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 3 כפות בצל מקורמל(2 בצלים) לערבב,
להכין משרה(רוטב) להכניס לצנצנת קטנה חצי כוס לימון כף חרדל דיז׳ון חלק כפית סוכר חצי כפית מלח הימליה רבע כפית פלפל שחור גרוס לנער לערבוב,
לזלף על הסלט לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.