סלט כרוב לבן ואדום בתחמיץ עם מיונז,
לרסק כרוב ירוק וסגול בינוניים הכי דק שאפשר,
להוסיף 5 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון כף סוכר חצי כפית מלח לערבב ולעשות מסז לכרובים,
להוסיף 6 כפות מיונז לערבב,
לתת לנוח במקרר 3 שעות לערבב ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>