סלסלת פטריות שמפיניון טריות פרוסות
חצי פלפל צהוב חתוך
חצי פלפל אדום (גמבה) חתוך
מלפפון חמוץ גדול קצוץ
2 כפות עלי שמיר קצוצים דק
תיבול: כף שמן זית, 2 כפות חומץ 5%, חצי כף שטוחה דבש, מלח לפי הטעם
אופן הכנה:
יש לחמם מחבת עם כף שמן זית ולטגן את הפטריות במשך כ-5 דקות, עד שהן מצטמצמות ומגירות נוזלים.
לסנן מנוזלים ולהעביר לקערה לצינון.
להוסיף גמבה חתוכה, מלפפון חמוץ, עלי שמיר ומתבלים בשמן זית, חומץ, דבש ומלח לפי הטעם.
הערות:
*מומלץ לתבל לפחות שעה לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.
*ניתן להשתמש בפטריות מקופסת שימורים ואז אין צורך לטגן אותן.
בתיאבון!
מתכון "סלט פטריות קר" מאת "מתכונים ב-10 דקות"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים