מתכון סלמון בממרח עגבניות מיובשות

סלמון בממרח עגבניות מיובשותמצרכים (4 מנות):

4 נתחי סלמון (כ-800 גרם)

2 כפות מיץ לימון להשרייה

4 כפיות ממרח עגבניות מיובשות (*ממרח קנוי)

כפית מלאה שום כתוש

רבע כפית מלח ופלפל שחור

 

אופן הכנה:

תחילה סוחטים על הדג את המיץ לימון ומשרים את נתחי הדג במשך כ-5 דקות.

יש לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה ולהניח את נתחי הסלמון על הנייר

מתבלים כל נתח בשום כתוש ומפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור.

מורחים כל נתח בכפית ממרח עגבניות מיובשות.

 

*** ניתן לערבב מראש את הממרח עם השום והתבלינים ולמרוח באופן אחיד על הדגים

 

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך 20 דקות.

 

 

בתיאבון!

 

מתכון "סלמון בממרח עגבניות מיובשות"

________________________

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

 

 

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול