כ 32-40 עוגיות – תלוי בגודל
מרכיבים:
250 גרם חמאה מומסת
200 גרם סוכר לבן
200 גרם סוכר חום
כף חמאת בוטנים
400 גרם קמח
כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית אבקת אפיה
כפית ורבע מלח
2 ביצים
כף וחצי תמצית וניל איכותית
300 גרם שוקולד צ'יפס בכל טעם שאתם אוהבים
* ניתן גם לגרוס גס טבליות שוקולד במקום שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
יש לחמם תנור מראש ל 180 מעלות
בקערה אחת יש לערבב את הקמח, אבקת אפיה, סודה לשתייה ומלח
בקערה נפרדת יש לערבב את החמאה המומסת עם הסוכר וחמאת הבוטנים
יש לערבב בקערית את הביצים ותמצית הווניל
בקערת מיקסר ערבבו היטב את כל החומרים עד קבלת בצק
הוסיפו את השוקולד צ'יפס וערבלו עד לאיחוד
רפדו תבנית תנור בנייר אפיה
יוצרים עיגולי בצק על נייר האפיה בעזרת כפית
הניחו על הנייר אפיה במרחק של כ 3 ס"מ אחת מהשנייה – הם משתטחים באפיה
הכניסו לתנור ואפו כ 10 דקות
העוגיות מוכנות כשהן מתחילות לקבל צבע זהוב
לא לאפות יותר מידי – הם מתייצבות בהתקררות
לאחר שמוציאים מהתנור – לא נוגעים בהן לכמה דקות להתקררות
בתיאבון!
העוגיות נשמרות לכ 4 ימים בכלי אטום
המלצה - אתר ההמלצות של ישראל
מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה ?
חייגו 0722-400-400
או שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם
נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:
|
|