עוגת אוראו ושוקולד לבן ללא אפיה

עוגת אוראו ושוקולד לבןמצרכים:

24 עוגיות אוראו כפולות

2 מיכלי שמנת מתוקה - סה"כ 500 מ"ל

4 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל

חבילת שוקולד לבן 100 ג'

חצי כוס חלב קר

 

לקישוט:

8 עוגיות אוראו כפולות

*קערית עם 2/3 כוס  חלב לטבילת העוגיות

 

אופן הכנה:

 

בקערית (שניתן להכניס למיקרו) שמים חצי מיכל שמנת מתוקה וקוביות שוקולד לבן ומחממים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים עד שהשוקולד הלבן נמס לגמרי ומתקבלת תערובת חלקה. מניחים את התערובת בצד לקירור.

 

בקערת מיקסר שמים מיכל וחצי שמנת מתוקה ומקציפים במשך כדקה עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל, חלב ואת תערובת השוקולד הלבן (לאחר שהצטננה) וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה

* להקצפה מוצלחת - מומלץ להכניס את מיכלי השמנת למקפיא 10 דקות לפני ההקצפה.

 

-מפרידים את עוגיות האוראו הכפולות לשתי עוגיות בודדות. טובלים כל עוגיה בקערית החלב משני הצדדים ומסדרים בתחתית התבנית באופן אחיד כשהצד של המלית פונה כלפי מעלה. יוצקים מחצית מהקרם על שכבת העוגיות ומיישרים. חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת של עוגיות- טובלים בחלב ומסדרים מעל שכבת הקרם. יוצקים מעל את המחצית הנוספת של הקרם ומישרים.

 

טוחנים 8 עוגיות אוראו כפולות לפירורים דקים ומפזרים מעל העוגה.

 

עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומכניסים את העוגה למקרר להתייצבות לפחות 6 שעות לפני ההגשה

* מומלץ להכין יום לפני ההגשה

*עוגת אוראו נשמרת במקרר או במקפיא אם רוצים עוגה במרקם של גלידה

 

 

 

מתכון עוגת אוראו ושוקולד לבן ללא אפיה מאת "מתכונים ב 10 דקות"

 

 

למתכונים נוספים לחצו כאן >>>

 

 

 

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ