חומרים:
4 ביצים
2 כוסות סוכר
חצי כוס שמן
גרדת לימון מחצי לימון
כוס שמנת מתוקה
2 כוסות קמח נפלאות
כוס אינסטנט פודינג וניל
1 אבקת אפיה
חצי כוס דובדבנים חתוכים לקוביות
חצי כוס שקדים גרוסים
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם 2 כוסות סוכר לקצף יציב
להוסיף לקצף לאט את השמן וגרידת לימון תוך כדי הקצפה
מורידים את המהירות ומוסיפים כוס שמנת
לערבב בקערה נפרדת קמח, אינסטנט פודינג וניל ואבקת אפייה
להוסיף בעדינות לתערובת יחד עם השקדים והדובדבנים
לשים בתבנית עגולה בתנור חלבי בחום 160 מעלות
לאפות כ 45 דקות עד להשחמה
לקרר להוציא ולפזר אבקת סוכר
בתאבון, קמח נפלאות 02-9944144
הזמנות באזור הצפון: 0525092872