צנוברים קלויים בקלייה ביתית יבשה,
להניח את צנוברים על מחבט נון סטיק(לא נדבקת)יבשה ללא שמן,
לחמם לערבב עם כף עץ ללא הפסקה ובהשגחה עד קבלת גוון קרמל(זהירות מלשרוף),
להוריד מהמחבט לקירור מלא על צלחת,
ניתן לאחסן בפריזר בכלי אטום ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>